Chcete levně vůz Škoda nebo motorku KTM

Uvažujete-li o nákupu nového automobilu, pak se jistě poohlížíte po spolehlivém prodejci. Na našem trhu existuje velké množství společností, kteří se zabývají prodejem aut. Ovšem ne všechny jsou spolehlivé a ne všechny Vám nabídnou komplexní služby.

Asi nejbezpečnějším způsobem nákupu vozidla je autorizovaný prodejce, který musí splňovat přísná kritéria dodávaných vozidel. Autorizovaní prodejci jsou pro Vás zárukou kvality, profesionality a nadstandardních služeb. Pokud patří mezi vašeho favorita značka Škoda, pak pro Vás máme skvělý typ na společnost Autonova Brno, s.r.o.

Tento autorizovaný prodejce se zabývá nejen prodejem vozidel Škoda, ale také autorizovaným  servisem této značky a dále také značky VW a Seat. Servis Škoda provádějí vyškolení profesionálové a při opravách jsou používány výhradě originální díly.

Dále se pak zabývá prodejem a servisem motocyklů značky KTM. V široké nabídce naleznete všechny řady vozidel Škoda za opravdu příznivé ceny. Autosalon v Brně disponuje velkým skladem. Máte-li tedy již konkrétní představu o vozidle, pak můžete navštívit tuto prodejnu a vybrat si vozidlo bez čekání.

Pokud stále váháte, pak není nic jednoduššího než využít konfigurátor, který naleznete na webu autonova.cz. Díky němu si navrhnete automobil dle vašich přání a požadavků. Dále si zde můžete prohlédnout kompletní sortiment nabízených vozidel, rozdělených podle modelů vozů a v další úrovni podle produktových skupin.

Samozřejmostí je též odborné poradenství, financování vozidel na úvěr či leasing, pojištění vozidel, testovací jízdy a mnohé další.

Autonova Brno s.r.o. patří mezi největší autorizované prodejce Škoda auto  na Moravě a svým zákazníkům nabízí prvotřídní služby spojené s prodejem a servisem vozidel. Svěřte se do rukou opravdových profesionálů, kteří Vám vyjdou vstříc ve všech ohledech.

Samozřejmostí je i prodej náhradních dílů a příslušenství na vozidla Škoda. Milovníci motorek jistě ocení autorizovaný prodej a také servis. I Motocykly KTM nabízí společnost Autonova Brno s.r.o. za velice příznivé ceny a v široké škále modelů.