Předokenní rolety ušetří náklady na energie

Předokenní rolety nejsou pouze záležitostí novostaveb, v dnešní době se dají upevnit i dodatečně na jakýkoliv rám okna nebo přímo na fasádu. Toužíte-li tedy po moderních roletách, které v sobě zahrnují bezpečnostní a ochranné prvky, pak Vám jistě následující článek přijde vhod.

Představíme Vám společnost, která patří mezi nejzkušenější a největší firmy v sortimentu rolet, pohonů a řízení. Společnost Univers Tech s.r.o. vznikla již v roce 1990 aza dobu svého působení si získala mnoho spokojených zákazníků. Sídlo firmy i samotná výroba je situována v Kladně. Předokenní rolety  jsou vyráběny přímo na míru dle požadavků zákazníka, tudíž nemusíte mít vůbec žádné obavy z nedostatku požadovaných rozměrů.

Vybírat si můžete jak rolety pro novostavby, tak i předokenní rolety pro dodatečnou montáž. V případě, že Váš dům již stojí a chcete si dodatečně pořídit rolety, pak si je můžete nechat namontovat buď do výklenku nebo přímo na fasádu. Způsob montáže rolet si pak zvolíte dle vzhledu domu nebo typu vašich oken.

V případě, že dům teprve stavíte nebo máte v plánu rozsáhlejší rekonstrukci vaší nemovitosti, je ideální řešení zabudovat předokenní rolety do prostoru překladu. U této varianty se do novostaveb dodávají předokenní rolety buď s hliníkovým nebo styroporovým boxem pro omítání.

Předokenní rolety mají nespočet výhod. Nejenže nám skvěle zastíní dům před průchodem slunečních paprsků, ale také jsou skvělým zabezpečením proti zvědavým sousedům a také tato roleta dokáže snížit hladinu hluku (až o 10%). Mnohdy se tento typ rolet používá i jako velice účinný zateplovací systém, s nimiž dosáhnete až 30% úspory tepelné energie. Správně vybrané rolety nám dokonale doladí celkový vzhled domu a navíc si je sami přizpůsobíme dle ročních období. Stažené venkovní rolety stěžují možnost proniknutí do vašeho domu nezvaným hostům a také při spuštěných roletách nehrozí rozbití okna.

Nabídka předokenních rolet je opravdu pestrá a jistě si zde vybere každý. Přeci jenom si rolety nevybíráme každý den, tudíž je velice výhodné zaměřit se na opravdové profesionály, kteří mají bohatou historii v tomto oboru a patří mezi přední společnosti v oblasti  stínící techniky a vratových systémů.

V nabídce nalezneme i asymetrické rolety, které jsou ideální do atypických oken. Instalace rolet do různých tvarů jako např. do oblouku či  trojúhelníku pro tuto firmu není žádný problém. Vybrat si můžete 2 varianty asymetrických rolet, kde můžete mít box umístěný ve spodní části okna nebo naopak v horní části okna.

Pokud se rozhodnete pro nákup předokenních rolet, pak je velice výhodné si objednat venkovní rolety s integrovanou sítí proti hmyzu, která se nachází v roletové schránce. Zajistí Vám tak dokonalou ochranu před nežádoucím hmyzem.

Předokenní rolety si můžete zvolit buď s řízením klasickým (drátové) řešení či bezdrátové řešení. Veškeré nabízené předokenní rolety jsou vyráběny s pohony a řízením kvalitní značky Somfy. Společnost Somfy patří mezi největšího světového výrobcem a dodavatele pohonné techniky a řízení pro předokenní rolety, markýzy, garážová vrata a zastínění zimních zahrad. Stále více oblíbenější je bezdrátová technologie. Právě bezdrátové dálkové ovládání Vám  přináší nejvyšší komfort, perfektní bezpečnost a největší svobodu při vytváření řídícího systému.

Užijte si komfort, dlouhou životnost a nespočet výhod venkovních žaluzií, jistě budete spokojeni s profesionálními službami této prověřené společnosti.