Clip in vlasy

Chcete prodloužit vlasy? Nebo jen aby byly hustší? Ženy velmi dbají na to, jak jejich vlasy vypadají. Vyskytne-li se možnost, jak vlasy prodloužit nebo zhustit, tak neváhají. Clip in vlasy je přesně to co hledáte! Vlasy jednoduše prodloužíte, a když se vám to nehodí, tak je zase sundáte.

Clip in vlasy jsou vyrobeny z 100% lidských vlasů, takže působí věrohodně. Tyto přírodní vlasy jsou našity na sponky, které lze libovolně připínat a zase oddělávat, aniž by se takto vlasy ničily. Sponky pak tvoří různě široké pásy, které se prodávají v sadách.  V nabídce clip in vlasy seženete vlasy dlouhé 38, 51 nebo 61 cm a dále jsou dodávány pouze pramínky. Pramínky umožní obohatit vaše vlasy o různé barevné kombinace. Prodlužování vlasů nikdy nebylo snadnější. Seženete si tak levné příčesky, které budou vypadat opravdu věrohodně. Clip in vlasy levně obdržíte rychle a za nízké ceny. Poštovné je zdarma. K objednávce navíc obdržíte dárek a budete mít možnost využívat pravidelné slevy a akce. Pokud jste navíc fanoušek clip in vlasů na Facebooku, obdržíte ještě slevu na nákup. Clip in vlasy nikdy nebyly levnější.

Tip na článek  Co umí galvanovna?

Vlasy clip in nabízí plno předností. Velmi oblíbené jsou především díky jejich jednoduchému nasazování. Pro ty, kteří si nemohou dovolit drahé prodlužování vlasů v salonech navíc nabízí velmi nízkou cenu. Clip in vlasy lze navíc libovolně barvit, natáčet, lakovat nebo žehlit. Chovají se jako běžné vlasy a díky tomu, že se jedná o 100% lidské vlasy, tak nabízí jejich jedinečný přirozený vzhled. Péče o clip in vlasy navíc není složitá a je stejná jako o klasické vlasy, potřebujete pouze šampón a doporučuje se používat kondicionér.