Vířivky, vířivé vany a bazény

Sháníte něco, čím si svůj domov dotvoříte k dokonalosti? Chcete něco nejen pro sebe, ale i pro večery s přáteli? Pořiďte si domů vířivou vanu, kterou oceníte nejen vy, ale i vaši blízcí!

Vířivé vany již nejsou takovým luxusem, jako bývaly před lety. K dispozici máte širokou škálu vířivých van pro dva či pro více osob. Vířivé vany jsou velmi oblíbené, protože poskytují relaxaci a uvolnění těla i duše. Určitě si dokážete představit, jak se večer naložíte do venkovní vířivky a veškeré starosti necháte za hlavou.

Vířivé vany jsou dodávány výhradně od exkluzivního dodavatele amerických vířivých van, venkovních i vnitřních vířivek a vířivých bazénů Artesian Spa. Společnost Spa & Wellness s.r.o. je v současné době největším prodejcem zmíněné americké firmy v Evropě. V závislosti na vašich požadavcích jsou vám schopni dodat vířivé vany přesně podle vašich požadavků. Je jedno, jestli malé nebo velké, široké či úzké. Vířivé bazény jsou dodávány ve variabilních velikostech, kde si na své přijde doslova každý. Mezi hlavní výhody patří především garance původu – jedná se opravdu o americký výrobek – žádné Made in China. Vířivé vany nabízí kvalitní zpracování dílů i příjemnou ergonomii. Kvalita materiálu i poskytovaných služeb se objeví i na prodloužené záruce, která je celých 5 let. Venkovní vířivky jsou vhodné pro kohokoliv, kdo má o tento způsob relaxace zájem. Určitě si nedokážete představit nic pohodlnějšího a lepšího pro odpočinek po celodenní námaze, než si v klidu zalézt do vířivé vany, kde se necháte hýčkat proudy vody, které budou nasměrovány na vaše tělo.

Masáž vířivou vanou působí blahodárně nejen na tělo, ale i na duši, která se tímto uvolní. Nebudete myslet na nic jiného, než na svoji relaxaci při zvukách bublání vody a oblíbené hudby. Vířivé vany lze i libovolně podbarvit oblíbenou barvou světla. Americké vířivé vany poskytují doslova luxus a přitom za přijatelné ceny. Zvolit si navíc můžete vířivku jak interiérovou, kterou lze používat po celý rok, tak i venkovní, která lze používat také hodně měsíců v roce!