Nadčasové hodinky Samsung Gear S

lulek41 / Pixabay

Ještě pár desítek let zpátky jsme si nedokázali představit, že bychom si mohli telefon nosit sebou. Před pár lety by nás nenapadlo, že bychom mohli telefonem i fotit. A koho by napadlo, že dnes vám k telefonování a focení postačí pouhé hodinky. Generace chytrých hodinek si však získala svoje místo na výsluní. S nadčasovými hodinkami Samsung Gear S s desítkami aplikací můžete zažít spoustu zábavy.

Hodinky Samsung Gear S představují klasický model náramkových hodinek obohacený o množství chytrých funkcí. Všechny tyto funkce vám usnadní váš každodenní život. Díky hodinkám nebudete muset z kapsy vytahovat mobil, neboť svoje telefonáty, fotky svých zážitků a pracovní maily si budete moci vyřídit pomocí pootočení zápěstí, jako když chcete zkontrolovat čas na svých hodinkách. Jednoduše řečeno, nechtěli jste se někdy při sledování „bondovky“ stát slavným agentem 007? S chytrými hodinkami se budete cítit jako pravý James Bond.

Desítky chytrých funkcí

Chytré hodinky Samung Gear S nejsou přezdívané jako chytré jen tak pro nic za nic. Hodinky fungují na základě propojení s telefonem Samsung. Na displeji vašich hodinek se vám budou zobrazovat notifikace z vašeho mobilního telefonu. Nejenže se vám na hodinkách zobrazí upozornění na příchozí hovor, SMS či e-mail, díky hodinkám můžete na tyto příchozí hovory či textové zprávy odpovídat. Hodinky však fungují nejen, máte-li na blízku telefon. Díky Wi-Fi a podpoře 3G zóny si vaše chytré hodinky poradí i v případě, že jste si cestou na oběd zapomněli telefon v kanceláři.

Navíc hodinky samy o sobě nabízejí řadu užitečných funkcí. Výčtem možností však nekončíme, hodinky totiž můžete používat i jako adresář, kalendář, navigaci a předpověď počasí. Hodinky s přehrávačem hudby určitě potěší všechny milovníky muziky, kteří nedokážou bez tónů znějících v uších udělat ani krok. Stejně tak z nich budou nadšení i všichni sportovci, neboť Gear S slouží jako krokoměr, fitness tracker, měřič srdečního tepu i budík. Pokud vám výčet těchto aplikací nestačí, pak se vám bude jistě hodit možnost doinstalování mnoha dalších aplikací.

Tip na článek  Obraz na plátně je ideálním dárkem pro nadcházející Vánoce

Elegantní design

Včetně mnoha chytrých funkcí se mohou hodinky pochlubit i nesmírně elegantním vzhledem. Představují tak stylový a velmi praktický doplněk. Hodinky disponují velkým displejem a páskem s čočkou fotoaparátu.

Displejová část hodinek je vyrobena z broušené nerezové oceli. Zakřivený obdélníkový displej je provedený v jasných, ostrých, kontrastních a zářivých barvách. U hodinek Gear S je černá skutečnou černou. Samotný vzhled hodinek si můžete vybrat podle vašeho vkusu. Dáváte přednost eleganci společenských hodinek, nebo vám imponují spíše sportovní hodinky? Osobitý styl hodinek dotváří vyměnitelný řemínek.

Pro napsání tohoto článku o schopnostech a možnostech chytrých hodinek Samsung Gear S byl produkt zapůjčen od společnosti Datart nabízející nejen tento produkt, ale i řadu dalších, zajímavých a praktických zařízení.