ALU kola

Sháníte nové pneumatiky na Váš vůz? Nevíte si rady, které jsou kvalitní a bezpečné. Pak jste tu správně. Výběr alu kol je velice důležitý hlavně z důvodu bezpečnosti, pohodlí, jízdy bez efektů. Při výběru pneumatik se musíme řídit údaji obsaženými ve velkém technickém průkazu. Údaje v TP nám určují jaké tipy pneumatiky jsou pro náš vůz vhodné.

Na webových stránkách http://www.alu-kola.cz/ naleznete velice kvalitní letní pneu i zimní pneu všech známých značek. Součástí tohoto webu je i e-shop, užitečné rady při nákupu pneumatiky a tipy pro výběr alu kola.

Kvalitu pneumatik bychom neměli podceňovat. Nekupujte levné letní pneu ani levné zimní pneu, jelikož ohrožují naši bezpečnost a u pneumatik se rozhodně nevyplácí šetřit. Obzvlášť v zimě vám můžou pneumatiky svými dobrými přilnavými a protiskluzovými vlastnostmi velice pomoct (náledí, sníh). Levné pneu mají tu nevýhodu, že u nich nevíte, zda prošly všemi testy jako značkové pneumatiky.

Při návštěvě webu nezapomeňte zavítat do sekce Alu kola konfigurátor, který Vám slouží především k tomu, abyste si mohli vybraná kola prohlédnout přímo na vybraném modelu auta.  Díky konfigurátoru, kde zadáte základní informace a po chvilce Vám bude vybrán vhodný produkt pro váš vůz.

Tip na článek  Zajímavé články každý den

Pokud váháte, zda si na váš vůz pořídit elektrony nebo plechové disky. Odpověď je jednoduchá: Elektrony na léto, plechové disky na zimu.  Silnice v ČR hlavně v zimních měsících jsou velice katastrofální, proto se doporučují plechové disky. Elektrony jsou náchylné na používání soli, štěrku a psíku.