Microphone Sound Recording Radio  - AlLes / Pixabay

Obecní rozhlas musí být kvalitní, jinak vašim občanům příliš neposlouží

Hledáte někoho, kdo by vám na míru vyrobil drátové rozhlasy pro obce a města tak, aby vždy poskytovaly tolik potřebnou kvalitu dorozumívání? Požadujete po nich i další funkce a vůbec chcete svou obec nebo město posunout vstříc moderní době?

Není nic jednoduššího, než si obecní drátový rozhlas (https://elmik.cz/produkty/dratovy-rozhlas/) pořídit od českého specialisty v této problematice. Firma EL-MIK byla založena v roce 1994 a už tehdy působila jako montážní a servisní firma, jejímž denním chlebem byl servis a oprava městských a obecních rozhlasů. Může tedy na tomto poli nabídnout bohaté zkušenosti a prakticky neexistuje výzva, se kterou by se již na území ČR nesetkala.

Mnoho let zkušeností pro vás

Ptáte se na hlavní předmět podnikání? Tak tím je rozhodně je výroba a montáž rozhlasové a ozvučovací techniky. Samozřejmostí je v tomto ohledu také dodávka a montáž bezdrátových a drátových rozhlasů, určených především pro města a obce.

Ale nemusí jít jen o obecní rozhlas jako takový. EL-MIK se postará i o komplexní ozvučení mikroregionů, nebo třeba stadionů a sportovních komplexů, škol a školek, kulturních domů, obřadních a smutečních síni, apod. A její technika se uplatní i na hřbitovech, autobusových a vlakových nádraží apod. Zkrátka a dobře všude tam, kde je třeba něco sdělit lidem rychle a srozumitelně.

Tip na článek  Víme, kam pro kvalitní hliníkové lešení holandského výrobce

Vše pro vaši spokojenost

Její dlouhodobé působení na trhu má jednu velkou výhodu. Svým zákazníkům může EL-MIK nabídnout to nejoptimálnější a cenově nejvýhodnější řešení, jaké je vůbec možné. Součástí celého projektu je také odborné poradenství a poskytnutí komplexních služeb, které vás kupříkladu naučí váš nový rozhlas efektivně používat. Podívejte se na všechny produkty https://elmik.cz/produkty/dratovy-rozhlas/ a nechte si z nich sestavit přesně to, co ve svém projektu využijete.