Jak se vyvíjí aplikace a co vám přinese? 

Přemýšlíte o tom, že byste si nechali vytvořit vlastní aplikaci? Možná i vás bude zajímat, jak celý proces vlastně vypadá, a co vám přinese. Jdeme na to!

Konkurenci strčte do kapsy

Přejete si vyniknout nad svou konkurencí? Mobilní aplikace představuje možnost, jak vaše klienty přirozeným způsobem pobídnout k tomu, aby zcela nenuceně budovali dlouhodobý vztah k vaší značce. Můžete klientům zasílat vouchery, kupony, slevové nabídky, nebo je třeba motivovat k další interakci na sociálních sítích. Najednou zjistíte, že díky dobře zvolenému marketingovému nástroji vaše značka roste.

Jak se aplikace vyvíjí

Cenově dostupná služba, která je dnes pro rozvoj firmy zcela potřebným nástrojem, se tvoří v neustálé kooperaci vývojářů a zadavatele. Po prvotní schůzce je připraven koncept a následně vytvořeno zadání s poptávkou vývoje appky. Poté už se navrhují prototypy a vy si vybíráte, které vám vyhovují nejvíce. Posledním krokem je samozřejmě design a programování, kdy se pracuje na finální verzi aplikace. Po doručení aplikace máte samozřejmě možnost v celé době její životnosti cokoliv měnit a upravovat tak, aby aplikace reflektovala vaše aktuální požadavky.

Tip na článek  Originální kryt na mobil s vlastní fotkou? S MyCase je to možné!

Umí toho mnoho

Aplikace je vyvíjena pro nejčastější operační systémy, které se v mobilních zařízeních vyskytují. Mobilní aplikace samozřejmě umí využít všech funkcí telefonu, které si jen budete přát. Integrovat aplikaci můžete i se sociálními sítěmi, nebo třeba s platebními metodami. Celý obsah je samozřejmě v souladu s GDPR. Svým klientům pomocí appky můžete zasílat notifikace a nabízet jim tak zajímavý obsah, nebo například reklamní sdělení a vouchery. V současné době se také osvědčuje princip gamifikace.

Mobilní aplikace mohou přinést nejen svěží vítr do vašich marketingových vod, ale především nové a věrné zákazníky, kteří si budou přirozeně budovat vztah k vaší značce.