Smart žárovky pomohou vyladit večerní atmosféru

Úspornými žárovkami to začalo, ale je pravda, že revoluce v tomto odvětví stále pokračuje a už brzy můžete být její součástí. Vývoj nelze zastavit, v současné době existují i modely, se kterými si můžete změnit během okamžiku teplotu osvětlení. Přepnutí je velmi snadné, všechno proběhne v rámci přehledné mobilní aplikace. Můžete si také vybrat některou barevnou scénu, které jsou v ní už předvolené. Uvolněné zábavě nic nebrání, stejně tak si v jediném momentu vytvoříte prostředí pro dlouhodobé soustředění se na pracovní úkoly. Dveře do budoucnosti jsou už otevřené, stačí pouze vejít!

Snadná instalace pro každého

Nerozumíte si s moderní technikou? To vůbec nevadí, protože smart žárovky si instalujete velmi snadno i bez hlubších znalostí IT. Bude vám k tomu stačit několik minut. Pak už si snadno nastavíte podle potřeby, jestli dáte přednost teplé bílé pro večerní relaxaci nebo chcete pracovat a studená bílá tak bude nejvhodnější variantou. A můžete si objednat také ranní buzení světlem, stačí si ho v aplikaci nastavit na šestou ranní. Pak se úderem šesté rozsvítí ve vaší ložnici, je to velice snadné! K dispozici je také ovládání hlasem, tyto typy osvětlení si totiž dobře porozumí například se systémem Amazon Alexa.

Tip na článek  Moderní materiály, které by ve vaší ložnici rozhodně neměly chybět

Životnost v řádu několika let

Výrobek s paticí E27 vydrží až třicet tisíc hodin svícení, to následně v praxi znamená roky stabilního provozu. Hodí se do všech místností ve vašem domě, potěší děti, ale uplatní se také v obývacím pokoji, ložnici nebo třeba společenské místnosti. Nebude vadit ani prostředí, kde teploty klesají pravidelně i lehce pod nulu. Jde o zajímavou novinku v sortimentu moderního osvětlení, která může rozjasnit každý pochmurný den. Chcete najít zajímavou inspiraci? Podívejte se tedy na cel-tec.cz!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *