Poruchy erekce? Víme, proč vás obtěžují!

Poruchy erekce? Víme, proč vás obtěžují!

Poruchy erekce? Víme, proč vás obtěžují!
Wokandapix / Pixabay

Jsou problémy, o kterých se nemluví. Mezi ně patří i problémy erekce, s nimiž se během života setkal zhruba každý druhý muž. Jen málokterý ovšem navštívil lékaře nebo svou situaci začal aktivně řešit s lékárníkem či prostřednictvím speciálních výživových doplňků a přípravků. Pokud tento palčivý problém postihne čas od času i vás, nezoufejte! Máme pro vás několik důvodů, proč už to v posteli není „to, co bejvávalo“ a jak se těchto obtíží zbavit i bez návštěvy lékaře a finančně nákladné viagry.

Stres

Známe to s největší pravděpodobností všichni. V práci mnohdy trávíme deset i dvanáct hodin a domů přijdeme vyčerpaní a na pokraji zoufalství. Když se k nám přidá ještě stejně naladěná (nebo rozladěná) polovička, problém je na světě. V posteli pak přemýšlíme o tom, co všechno zítra musíme zvládnout, zda připravenou prezentaci perfektně odříkáme a jestli výplata přijde dřív, než banka stihne stáhnout splátku hypotéky.

Stereotyp

Rozvrzaná postel, tma a věta: „Hlavně rychle a potichu, nevzbuď děti,“ asi žádnému pořádnému muži neprospívá. Co takhle vyměnit stereotyp za hodinový hotel, kuchyňskou linku nebo převlékací kabinku?

Tip na článek  Jak správně zhubnout podle vědců

Partnerský nesoulad

Rozdílné sexuální představy, požadavky, ale i frekvence může nadělat v partnerském vztahu pěknou neplechu. Problémy erekce se tak rozhodně nemusí týkat pouze mladších ročníků a mohou postihnout i mladé a úspěšné muže, kteří zkrátka a jednoduše nemají ve své posteli kompatibilní polovičku.

Strach ze sexuálního selhání

Ano, přiznejme si, že tento problém se týká zejména mladších a méně zkušených mužů. Výjimkou ovšem nejsou ani starší muži, kteří jednoduše chytili druhou mízu a vyměnili partnerku. Obavy ze sexuálního selhání mohou nadělat spoustu neplechy a často jsou zbytečným strašákem.

Doporučení závěrem

V každém případě doporučujeme mít po ruce speciální viagru bez předpisu nebo pravidelně sobě i své drahé polovičce připravovat lahodné pokrmy z přírodních afrodisiak. Nehoda není náhoda a dobře cílenou prevencí přeci žádnou škodu nenaděláte.